Bota

Skandal në Itali/ Mjekëve në vend të vaksinës anti-Covid iu injektohet ujë fiziologjik

Skandal në Itali/ Mjekëve në vend të vaksinës

Disa mjekë në Itali dyshohet se kanë injektuar ujë fiziologjik në vend të vaksinë anti-Covid. Lajmin e kanë bërë të ditur mediat italiane që shkruajnë se punonjës të stafit mjekësor të spitalit Rovereto kanë injektuar ujë.

Për këtë arsye, profesionistët e shëndetit do t'i nënshtrohen një testi serologjik. Ngjarja kishte përfshirë rreth 5 apo 6 punonjës shëndetësor.

Mësohet se personat që janë vaksinuar atë ditë kanë marrë një telefonatë për të bërë testin e antitrupave, për të mësuar të vërtetën. Nëpërmjet testit, është e mundur të verifikohet me siguri se kush ka marrë dozën e vaksinës dhe kush atë fiziologjike.

 Sipas Il Dolomiti, ngjarja ndodhi më 15 janar, ndërsa nuk është e qartë nëse është përsëritur sërish më pas.

Ditari politik

Të fundit