Flash News

Bota

Italia shënon 853 viktima nga Covid-19, numri më i lartë që prej marsit

Italia shënon 853 viktima nga Covid-19, numri më i lartë që

Italia po përballet me një valë të dytë ‘të egër’ nga Covid -19.

Sot, ka shënuar 853 viktima, numri më i lartë që prej marsit, në valën e parë. Sipas mediave italiane, Numri i lartë i humbjeve të jetëve regjistrohet në Lombardi (186), Veneto (95) dhe Campania (78). 

Ndërkohë, ndërsa totali i rasteve fatale shkon deri tani në në 51 mijë e 306.

Ditari politik

Të fundit