Flash News

Bota

Kërcënohet me jetë djali i Donald Trump

Kërcënohet me jetë djali i Donald Trump

Donald Trump Jr., djali i ish-presidentit Donald Trump, është kërcënuar me jetë. Mediat ndërkombëtare shkruajnë se banesën e tij në Florida u dërgua një letër e cila përmbante një pluhur të bardhë ende të paidentifikuar.

Rezultatet mbi substancën nuk ishin përfundimtare, por zyrtarët nuk besojnë se ishte vdekjeprurëse.  Trump Jr hapi letrën, e cila gjithashtu përmbante një kërcënim me vdekje, në zyrën e tij në shtëpi.

Policia e Jupiterit tha se hetimi po trajtohet nga Zyra e Sherifit të Palm Beach, e cila tha se po punonte me Shërbimin Sekret të SHBA-së, por nuk kishte detaje të mëtejshme. Shërbimi Sekret nuk pranoi të komentojë.

Trump Jr është një nga zëvendësuesit kryesorë të fushatës së babait të tij, që shpesh kryeson ngjarjet dhe shfaqet në intervista në emër të tij.

Të fundit