Flash News

Bota

Numri i të vdekurve në Gaza shkon në 13,300, mbi pesë mijë prej tyre fëmijë

Numri i të vdekurve në Gaza shkon në 13,300, mbi pesë

Ministria e shëndetësisë e drejtuar nga Hamasi në Gaza thotë se të paktën 13,300 palestinezë janë vrarë tani që nga fillimi i sulmeve hakmarrëse të Izraelit.

Izraeli ka sulmuar Gazën që kur militantët e Hamasit vranë 1200 izraelitë dhe morën peng më shumë se 200 njerëz në një sulm më 7 tetor.

Të paktën 5,600 fëmijë dhe 3,550 gra janë vrarë në Gaza deri më tani, thotë ministria e shëndetësisë në Gaza, raporton BBC. 

Të fundit