Bota

Pamje e pazakontë në Capitol Hill, anëtarë të Gardës Kombëtare me armë në duar flenë në dysheme

Pamje e pazakontë në Capitol Hill, anëtarë të

Pamje të pazakonta vijnë nga ambientet e brendshme të Capitol Hill, që tashmë është nën kontrollin e Gardës Kombëtare, pas protestave javën e kaluar nga mbështetësit e Trumpit.

Mediat ndërkombëtare publikojnë foto të anëtarëve të Gardës të lodhur, të cilët flenë në dyshemenë e Capitol Hill.

Shefi i Policisë DC Robert Contee tha të Mërkurën se më shumë se 20,000 anëtarë të Gardës Kombëtare priten të jenë prezent për inaugurimin e Presidentit të zgjedhur Joe Biden, megjithëse ai vuri në dukje se numrat përfundimtarë do të sigurohen nga Shërbimi Sekret i Shteteve të Bashkuara.

Pamje e pazakontë në Capitol Hill, anëtarë të

Zyrtarë të shumtë të mbrojtjes i thanë CNN se kërkesa totale për Gardën Kombëtare është afër 30,000 roje për të mbështetur Policinë e Kapitolit të SHBA, Policinë e Parkut dhe Departamentin e Policisë Metropolitane të Uashingtonit, por zyrtarët besojnë se numri aktual i nevojshëm është afër 20,000.

Pamje e pazakontë në Capitol Hill, anëtarë të

Dhoma e Përfaqësuesve e Kongresit amerikan pritet të votojë të mërkurën ngritjen zyrtarisht të akuzave për shkarkimin e Presidentit Donald Trump. Do të ishte hera e parë në historinë amerikane që ndaj një presidenti ngrihen dy herë akuza për shkarkim gjatë mandatit të tij.

Ditari politik

Të fundit