Flash News

Bota

Putin: Gjeneralët kanë propozuar vazhdimin e operacioneve sulmuese në Ukrainë

Putin: Gjeneralët kanë propozuar vazhdimin e operacioneve sulmuese

Presidenti rus Vladimir Putin tha se ai mori një propozim nga gjeneralët e ushtrisë ruse për zhvillimin e "operacioneve sulmuese" në Ukrainë.

“Gjenerali Alexander Pavlovich Lapin dhe Sergey Vladimirovich Surovikin gjithashtu më raportuan sot për përparimin në përmbushjen e detyrave që u janë caktuar dhe propozimet e tyre për zhvillimin e operacioneve sulmuese", i tha Putin ministrit të Mbrojtjes Sergei Shoigu në një takim në Kremlin.

Ministria e Mbrojtjes “i mban parasysh” të gjitha propozimet e komandantëve në terren, shtoi Putin, duke thënë se ndërsa njësitë ushtarake që morën pjesë në operacionin në Republikën Popullore të Luhansk (LPR) duhet të pushojnë, formacionet e tjera, duke përfshirë Lindjen dhe Lindjen dhe Grupet perëndimore, duhet të vazhdojnë me detyrat sipas planeve.

Kjo vjen pasi Putini përgëzoi trupat ruse për "arritjen e fitores" në rajonin Luhansk të Ukrainës.

Të fundit