Flash News

Bota

Rivalë në primare, Nikki Haley e pranon hapur: Do të votoj për Donald Trump

Rivalë në primare, Nikki Haley e pranon hapur: Do të votoj

Ish-guvernatorja e Karolinës së Jugut, Nikki Haley, ka pohuar se do të votojë për Donald Trump.

Në fjalimin e saj të parë publik që nga dalja nga zgjedhjet presidenciale republikane më shumë se dy muaj më parë, Haley tha se Trump nuk ka qenë i përsosur në politikat e rëndësishme për të, duke përfshirë politikën e jashtme, emigracionin dhe ekonominë, por presidenti Biden “ka qenë një katastrofë”.

“Kështu që unë do të votoj për Trump”, tha Haley, e cila shërbeu si ambasadore e SHBA në Kombet e Bashkuara nën ish-presidentin.

Haley falënderoi gjithashtu votuesit kryesorë që kanë vazhduar ta mbështesin atë edhe pas largimit të saj nga gara - një shenjë paralajmëruese e mundshme për Trump. Dhe përsëriti thirrjen që kishte bërë kur doli nga gara në mars që ish-presidenti t'u afrohej atyre votuesve.

“Trump do të ishte i zgjuar të kontaktonte me miliona njerëz që votuan për mua dhe vazhdojnë të më mbështesin, dhe të mos supozojë se ata thjesht do të jenë me të. Dhe unë sinqerisht shpresoj që ai ta bëjë këtë”, tha Haley.

Të fundit