Flash News

Bota

Sistemi elektronik pushon së funksionuari, situatë kaotike në aeroportet e Mbretërisë së Bashkuar

Sistemi elektronik pushon së funksionuari, situatë kaotike në

Ka pasur radhë të gjata dhe "skena të kaosit të plotë" në kufirin e Mbretërisë së Bashkuar për shkak të një problemi mbarëkombëtar me e-portat në porte dhe aeroporte. Problemi teknik bëri që portat elektronike të ndalonin së punuari vonë të premten, që do të thotë se të gjithë pasagjerët duhet të përpunohen përmes tavolinave të aeroportit me staf.

Ajo erdhi ndërsa trafiku i ndërtuar në autostrada dhe radhët u rritën në Dover për shkak të arratisjes nga pushimet bankare. Zyra e Brendshme tha se çështja ishte zgjidhur në një deklaratë rreth orës 18:00 të së shtunës.

Një zëdhënës tha: "Pas një defekti teknik të sistemit kufitar që ndikoi në mbërritjet e e-portave në MB, ne mund të konfirmojmë që të gjitha portat elektronike tani po funksionojnë si normale."

“Falënderojmë ata udhëtarë që u ndikuan për durimin e tyre dhe stafin për punën e tyre në zgjidhjen e problemit.”

Të fundit