Flash News

Bota

Surpriza në Parlamentin Evropian, influenceri 24 vjeçar siguron një vend si deputet i pavarur

Surpriza në Parlamentin Evropian, influenceri 24 vjeçar siguron

Ylli i mediave sociale Fidias Panayiotou feston zgjedhjen e tij si deputet i pavarur në Parlamentin Evropian në sheshin Eleftheria në Nikosia, të dielën, 9 qershor 2024.

I famshëm për shakatë dhe klipet e tij humoristike, “Fidias” – siç njihet online – ai ka 2.6 milionë ndjekës në YouTube.

Klipet e tij më të ndjekura përfshijnë një mision për të përqafuar 100 të famshëm, konkurse për të ngrënë pica dhe shmangie të tarifave në trenat japonezë.

Edhe pse ai nuk ka përvojë politike - dhe e quan veten "një gabim profesional" - fushata e tij tërhoqi një numër të madh votuesish të rinj.

Të fundit