Flash News

Bota

Trump nuk mori pjesë në inaugurimin e Biden, por i la një shënim në tavolinën e Zyrës Ovale

Trump nuk mori pjesë në inaugurimin e Biden, por i la një

Ish-presidenti Donald Trump shkeli traditën politike duke mos marrë pjesë në ceremoninë e inaugurimit të pasardhësit të tij, Joe Biden, por i shkruajti një letër.

Shënimi u la në tavolinën e Rezolutës në Zyrën Ovale, konfirmoi për DailyMail.com Zëvendës Sekretari i Shtypit në largim i Shtëpisë së Bardhë, Judd Deere.

Përmbajtja e saj është e panjohur. Presidentët e kaluar kanë zbuluar se çfarë u kanë shkruar paraardhësit e tyre, por është e paqartë nëse Biden do ta bëjë këtë.

Trump nuk e përmendi pasardhësin e tij me emër në ndonjë nga fjalimet e tij të lamtumirës. Ai kurrë nuk i pranoi zyrtarisht zgjedhjet dhe thjesht pranoi se një 'administratë e re' po hyn në Shtëpinë e Bardhë.

Trump nuk mori pjesë në inaugurimin e Biden, por i la një

Ditari politik

Të fundit