Bota

Vaksinat anti-covid, Fauci: Shpejtësia nuk e ka cënuar sigurinë e tyre

Vaksinat anti-covid, Fauci: Shpejtësia nuk e ka cënuar sigurinë e

Eksperti i njohur i shëndetësisë amerikane Anthony Fauci tha se të dhënat e dy vaksinave nga “Pfizer” dhe “Moderna” janë të besueshme dhe shpejtësia me të cilën ato u zhvilluan nuk e ka cënuar sigurinë dhe integritetin e tyre shkencor.

“Rezultatet e marra janë pasojë e progresit të jashtëzakonshëm shkencor të bërë në këtë lloj vaksine, që na lejoi brenda pak muajsh të bënim gjëra që zgjasnin me vite deri më tani”, deklaroi ai.

Ditari politik

Të fundit