Cakaj shkarkon të gjithë stafin e ambasadës shqiptare në Athinë, i dorëzon Presidentit emrin e ambasadores së re

Ministri në detyrë për Europën dhe Punët e Jashtme, Gent Cakaj ka shkarkuar të gjithë stafin e ambasadës shqiptare në Athinë përfshi edhe ambasadoren.

Një burim nga MPEJka thënë për Top Channel se kjo fortunë në ambasadën shqiptare në Athinë është motivuar nga Cakaj me mos performancë dhe shërbime të dobëta ndaj komunitetit shqiptar.

Pa humbur kohë ministri Cakaj ka gjetur edhe emrin që do të zëvendësojë ambasadoren e shkarkuar Ardiana Hobdari.

Po ashtu mësohet se, sot MPEJ i ka propozuar presidentit Ilir Meta emrin e Luela Hajdaragaj si ambasadore e Shqipërisë në Athinë.