Flash News

Ditari i Opozitës

Basha në familjen kuksiane, bisedë telefonike me emigrantin në SHBA: Mezi po presim të vijmë ta rrëzojmë atë pis

Basha në familjen kuksiane, bisedë telefonike me emigrantin në
Kreu i PD, Lulzim Basha duke biseduar me emigrantin

Gjatë vizitës në Kukës, kryetari i PD, Lulzim Basha, vizitoi edhe familjen e Myrteza Isiberit.

Ai është baba i katër djemve, tre prej të cilëve në emigracion. Basha bisedoi për disa minuta me Isiberi i cili iu ankua kreut të opozitës për faktin që emigracioni po i merr të të rinjtë kuksianë që nuk gjejnë mundësi jetese në Shqipëri.

Gjatë kohës që Basha ndodhej në banesën e familjes Isiberi, Myrtezain e telefonon djali që jeton në ShBA i cili zhvilloi një bisedë me kryetarin Basha.

Myrteza Iseberi: Ja tani më zunë. Natjeta o Blerim Shqipëria. Jam me kryetarin e Partisë Demokratike të Shqipërisë, me zotin Lulzim Basha.

Lulzim Basha: Blerim si je?

Blerim Isaberi: Përshëndetje kryetar!

Lulzim Basha: Të përshëndes dhe unë ty.

Blerim Isaberi: Si jeni?

Lulzim Basha: A je mirë?

Blerim Isaberi: Me zi po presim të vijmë atje, që të votojmë, që ta rrëzojmë atë pis që ka hipur atje lartë që na ka largu nga atdheu, nga familja. Gjithë shoqëria jonë që jemi këtu, po presim që të vimë atje.

Lulzim Basha: Edhe Shqipëria me zi po ju pret. Se Shqipëria ka nevojë për ju.

Blerim Isaberi: Faleminderit kryetar.

Lulzim Basha: Ka nevojë për rininë më shumë se çdo gjë tjetër. Njerëzit që kanë nevojë më shumë Shqipëria, ata po largohen e ne duhet ta ndalojmë këtë dramë. Edhe për familjet tuaja, për prindërit tuaj, edhe për Shqipërinë. E duhet të bëjmë gjithçka që është e mundur për t’ju kërku edhe ju të riktheheni në vendin tuaj. T’ju krijojmë kushtet që të punoni dhe të jetoni këtu, afër familjes tuaj.

Blerim Isaberi: Do vimë së shpejti, me kismet që të votojmë, ta rëzojmë atë qeveri.

Lulzim Basha: Të falënderoj nga zemra i dashur Blerim, e të mirëpresim. Të mirëpret Kukësi dhe e gjithë Shqipëria.

Blerim Isaberi: Faleminderit!

Ditari politik

Të fundit