Flash News

Ditari i Maxhorancës

BE kërkoi zgjedhje të reja në veri të Kosovës, reagon kryeministri Rama

BE kërkoi zgjedhje të reja në veri të Kosovës, reagon
Kryeministri Edi Rama ka reaguar pas thirrjes së BE-së, e cila i kërkoi Kosovës të shpallë zgjedhje të reja në katër komunat e veriut.

Rama tha se kjo thirrje nuk mund të ishte më e qartë se kaq.

Me një shënim në “Twitter”, Rama shkruan se prania e policisë së Kosovës në mbrojtje të ndërtesave boshe është një lëvizje absurde, po dhe vendosja e ushtrisë serbe në kufi është veprim joevrpian.

BE-ja nuk mund të ishte më e qartë! Vazhdimi i këtij mosplani absurd duke vendosur policinë për të mbrojtur ndërtesat boshe në të cilat zyrtarët e zgjedhur nuk mund të hyjnë, dhe nga ana tjetër, vendosja e trupave të ushtrisë për të kënduar në kufirin e një vendi tjetër nuk mund të ishte më vetëshkakuese dhe më pak evropiane”- shkruan Rama.

 

Të fundit