Flash News

Ditari i Maxhorancës

Belinda Balluku shton emrin e motrës së saj, Pamela Qirko për t’u trajtuar si VIP në Aeroportin e Rinasit

Belinda Balluku shton emrin e motrës së saj, Pamela Qirko për

Zëvendës kryeministrja Belinda Balluku ka firmosur një vendim për të shtuar edhe emrin e motrës së saj, Pamela Qirko, Ky vendim është marrë në dhjetor të vitit të kaluar, por është botuar vetëm dje në Fletoren Zyrtare. 

Në vendim thuhet se sallën B të VIP-ave të Aeroportit “Nënë Tereza” mund ta përdorin, përveç kryetarit të Gjykatës Kushtetuese, Ministrave, deputetëve dhe ish Presidentëve, edhe Kryetarja e Komisionit të Pavarur të Kualifikimit, Pamela Qirko.

VENDIMI

Belinda Balluku shton emrin e motrës së saj, Pamela Qirko për

Të fundit