Flash News

POLITIKOFF

Elvis Presley e tradhtonte, ish-bashkëshortja: E kam falur

Elvis Presley e tradhtonte, ish-bashkëshortja: E kam falur

Priscilla Presley në një intervistë për revistën “People”,  ka shprehur dashurinë dhe admirimin e saj të padiskutueshëm për të ndjerin bashkëshort, Elvis Presley.

Pavarësisht se legjenda e muzikës së rock ‘n’ roll e kishte tradhtuar atë disa herë, Priscilla është shprehur se vijon të ruajë respektin dhe dashurinë për figurën dhe trashëgiminë e tij.

Mundësi që të flinte me vajza të tjera ai kishte vazhdimisht. Sa herë të donte. Edhe kur shkonte nëpër turne, fanset e dinin se po shkonte në qytetin e tyre dhe i bënin oferta pa pushim” – tregoi Priscilla.

Por mos më keqkuptoni, asnjëherë s’kam reshtur së dashuri Elvisin, deri në ditët e sotme. Ai ishte një njëri i jashtëzakonshëm. Kishte zemër të madhe, por, fatkeqësisht ai ishte Elvis Presley, dhe çdo grua e çdo vajzë vraponte pas tij” – shtoi ajo.

Të fundit