Flash News

Ditari i Maxhorancës

Foto/ Nis Kongresi i PS, aktiviteti çelet me himnin kombëtar

Foto/ Nis Kongresi i PS, aktiviteti çelet me himnin kombëtar

Ka nisur Kongresi i PS në mjediset e stadiumit "Air Albania". Aktiviteti u çel me himnin kombëtar. Kryeministri Edi Rama mbërriti së bashku me Sekretarin e Përgjithshëm Taulant Balla, ndërsa pjesmarrësit e tjerë ishin pozicionuar në karriget e stadiumit.

Kongresi përkon me 30 vjetorin e formimit të partisë. Aktiviteti do të jetë kryesisht festiv dhe do të bëhet edhe një analizë e zgjedhjeve të 25 prillit. 

Më pas kryeministri Edi Rama do të paraqesë vizionin për Shqipërinë 2030 dhe angazhimet kryesore të programit qeverisës. Gjithashtu do të ketë mesazhe dhe përshëndetje nga socialistët e vjetër.

Foto/ Nis Kongresi i PS, aktiviteti çelet me himnin kombëtar

Foto/ Nis Kongresi i PS, aktiviteti çelet me himnin kombëtar

Foto/ Nis Kongresi i PS, aktiviteti çelet me himnin kombëtar

Foto/ Nis Kongresi i PS, aktiviteti çelet me himnin kombëtar

Foto/ Nis Kongresi i PS, aktiviteti çelet me himnin kombëtar

Të fundit