Flash News

Ditari i Maxhorancës

Gjylameti: Kur morëm pushtetin vendi në kolaps, e çuam rritjen ekonomike në 4%

Gjylameti: Kur morëm pushtetin vendi në kolaps, e çuam rritjen

E ftuar në PolitikOn nga Alfred Lela, deputetja e PS-së Blerina Gjylameti u shpreh se vendi ishte pranë kolapsit dhe kishte një rritje ekonomike pranë zeros kur PS mori pushtetin.

Gjylameti: Vendi ishte pranë kolapsit dhe kishte një rritje ekonomike pranë zeros kur morën ne pushtetin. Ne qysh në mandatin tonë patëm një rritje të qëndrueshme ekonomike që arriti diku në 4%. Një sërë reformash kemi bërë duke filluar nga ajo e pensioneve.

Kur erdhëm në pushtet ishte një skemë pensionesh që ishte në prag kolapsi. Borxhi publik i tejkalonte 70% dhe kishte borxhe të fshehura. Jemi detyruar që të ndërhyjmë në një sërë sektorësh të ndryshëm të ekonomisë.

Ditari politik

Të fundit