Flash News

Ditari i Maxhorancës

Librat falas, Rama: Kemi pajisur 280 mijë nxënës të klasave nga 1-9 dhe disa kategori të gjimnazeve

Librat falas, Rama: Kemi pajisur 280 mijë nxënës të klasave

280 mijë nxënës kanë përfituar libra falas për këtë vit shkollor. Kështu ka bërë me dije kryeministri Edi Rama, i cili tha se tekstet falas i kanë përfituar të gjithë nxënësit nga klasa 1-9 dhe kategoritë në nevojë edhe në gjimnaz.

Rama thotë se nxënësit do të mësojnë "me botimet prestigjioze të 'Oxford', 'Pearson' dhe 'Cambridge'".

Nisma e librave falas në fillim nisi për klasat fillore dhe më pas u zgjerua deri në klasat e 9-ta dhe nxënësit në gjimnaz që kanë nevojë.

Librat falas, Rama: Kemi pajisur 280 mijë nxënës të klasave

Të fundit