Flash News

Ditari i Maxhorancës

Marrëveshje bashkëpunimi për gazin, Rama gjen ‘fajtorin’: Varemi nga humori i “Atij” lart për energjinë

Marrëveshje bashkëpunimi për gazin, Rama gjen

Kryeministri Edi Rama ka nënshkruar në Madrid një memorandum mirëkuptimit ndërmjet Albgaz dhe kompanisë spanjolle ENAGAS, me qëllim krijimin e bashkëpunimit mbi një sërë projektesh në sektorin e gazit.

Rama tha se Shqipëria është një vend me 100% energji të ripërtëritshme, por ende nuk është e diverisfikuar, pasi vendi varet nga moti.

 “Jemi 100% me energji të ripërtëritshme në Shqipëri, por nuk jemi të diverisfikuar në burimet tona. Varemi nga ai lart. Nëse nuk do të qajë është vërtetë e vështirë. Tani po investojmë në energji diellore”, tha ndër të tjera Rama.

 

 

Të fundit