Flash News

Ditari i Maxhorancës

Nxënësit e klasave të para dhe të dhjeta do të regjistrohen në shkollë përmes e-Albania, afatet

Nxënësit e klasave të para dhe të dhjeta do të

Nxënësit e klasave të para dhe të 10-ta do të regjistrohen në shkollë përmes sistemit e-Albania. Lajmin e ka bërë me dije ministrja e Arsimit, Evis Kushi.

Kjo e fundit ka nxjerrë edhe afatet e regjistrimit. Për klasat e para regjistrimet nisin nga sot deri në datën 17 korrik. Ndërsa për klasat e dhjeta, regjistrimet do të jenë nga data 12-24 korrik.

Vitin e kaluar u pilotua regjistrimi elektronik në disa shkolla dhe këtë vit është marrë vendimi që të aplikohet në të gjithë vendin.

Nxënësit e klasave të para dhe të dhjeta do të

 

Të fundit