Flash News

Ditari i Maxhorancës

PS braktis sërish Komisionin Hetimor për Shëndetësinë

PS braktis sërish Komisionin Hetimor për Shëndetësinë

PS ka braktisur sërish Komisionin Hetimor për Shëndetësinë. Pas zhvillimit të katër mbledhjeve, Komisioni Hetimor për Shëndetësinë u mblodh gjatë ditës së sotme, pas dakordësisë së palëve për të kthyer punën në normalitet, në komision u diskutua që palët të bien dakord për një draft të dakordësuar që të integrojë të dy draftet për planet e hetimit.

PS ka propozuar që hetimet të shtrihen nga viti 2009. PS deklaron se duhet të pyeten edhe Ministrat e Shëndetësisë që nga dhjetori i 2006 si dhe të gjithë ish drejtuesit e QSUT që nga 1 tetor 2009.

Të fundit