Flash News

Ditari i Maxhorancës

PS mbledh Asamblenë Kombëtare, çfarë pritet të ndodhë

PS mbledh Asamblenë Kombëtare, çfarë pritet të

Socialistët mbledhin sot Asamblenë Kombëtare në orën 10:30. Parashikohet që asambleja të jetë me dyer të mbyllura.

Mbledhja e asamblesë do të jetë e fokusuar në gjendjen në të cilën ndodhet Partia Socialiste.

Për çdo bashki qarku do ketë nga një folës për procesin që sapo u mbyll të skanimit të çdo organizate socialiste.

Për anëtarët e Asamblesë pjesëmarrja në këtë mbledhje është e detyrueshme dhe mungesat do të konsiderohen të pajustifikuara.

Të fundit