Flash News

Ditari i Maxhorancës

Rama nga Saranda: Kadastra është turpi i PS, punonjësit e kanë bërë zhele flamurin tonë

Rama nga Saranda: Kadastra është turpi i PS, punonjësit e

Kryeministri Edi Rama ka “shënjestruar” sërish të punësuarit e Partisë Socialiste në institucionet e Kadastrës.  Ai tha se ata janë pasqyra e turpit të Partisë Socialiste dhe që e kanë bërë zhele flamurin e partisë dhe kanë shpërdoruar besimin e mijëra votuesve të tyre.

“Janë një pjesë e shërbimeve ne kontakt direkt që janë problem. Problemi më i madh është Hipoteka, Kadastra, që njëkohësisht që është bërë në disa vende pasqyra e turpit të Partisë Socialiste."

"Njerëz që kanë vajtur të punojnë në Kadastër me emrin socialist dhe e kanë bërë zhele flamurin e Partisë Socialiste, kanë nëpërkëmbur besimin e dhjetëra mijërave që votojnë Partinë Socialiste dhe që i japin PS pa pritur që të marrin diçka për vete."

"Kjo është e padrejtë dhe po e them këtë sot këtu për të ilustruar atë që them që njerëzillëku është A dhe Zh. Prandaj program i çdo kryetari bashkie dhe këshilli bashkiak që ka dalë fitues pikën e parë duhet të ketë njerëzillëkun”, tha Rama.

Të njëjtën retorikë, kryeministri Edi Rama e përdori edhe gjatë takimit që bëri në Vlorë, ku e cilësoi hipotekën e këtij qyteti si turpin e Partisë Socialiste.

 

Të fundit