Flash News

Ditari i Maxhorancës

Zgjedhjet/ Rama mbledh në seli drejtuesit e qarqeve

Zgjedhjet/ Rama mbledh në seli drejtuesit e qarqeve
Selia e Partisë Socialiste

Kryeministri Edi Rama thirrur në selinë e Partisë Socialiste drejtuesit e qarqeve. Ky takim vjen tre muaj para zgjedhjeve parlamentare.

Mbledhja aktualisht po zhvillohet në ambientet e kryesisë së Partisë Socialiste.

Në fokus të saj, është fushata elektorale, menaxhimi i saj si dhe detyrat që do ketë secili drejtues qarku për të arritur objektivat e synuara.

Ditari politik

Të fundit