Flash News

Ditari i Opozitës

14 maji/ Berisha: Belind Këlliç për Tiranën, një qytetar i vërtetë përballë falsit më të madh

14 maji/ Berisha: Belind Këlliç për Tiranën, një

“Në Tiranë kemi një njeri, paraqesim një qytetar të vërtetë të këtij qyteti. Një demokrat, një qytetar të virtytshëm, të shkolluar, që e do qytetin, i do qytetarët.

Ka përballë fallsin më të madh, nuk ka njeri më falls se Erion Veliaj. Fallsi është mashtrim.

Njeriu që paraqitet falls në çdo gjë, ai ka mungesë totale respekti për qytetarët. Një njeri që vjedh, vetëm taksa antikushtetuese e arsimit ka arritur në 42 milionë euro. Me atë taksë, ai ndërton shkolla 6 milionë euro.

Një kryetar bashkie që ka katandisur Tiranën në një nga 10 qytetet më të ndotura në botë. E thotë Numbeo. E katandisi përmes kullave që ndërton dhe çrregullimit të trafikut”, tha Berisha.

AI shtoi se qytetarët shqiptarë duhet të ndërgjegjësohen se nuk votohet ai që të vjedh.

“Vota për hajdutin është votë për mjerimin tënd, është votë për shkatërrimin e vendit.

Por si realizohet kjo? E keni në dorë ju.

Kjo kërkon një mobilizim total të anëtarësisë dhe mbështetësve tanë. Harrojini ekranet, le që i ka mbyllur qeveria, por ekranet janë të akullta, janë të ftohta, janë me distancë nga qytetarët.

Shtrëngimi i duarve, bisedat, kjo është mënyra për të bërë gjithçka që të ndërgjegjësojmë çdo qytetar se hajdutët nuk votohen.

Nëse voton hajdutët, e shtyve këtë vend, këtë rrokullisje, që në Shqipëri të mos mbetet askush përveç tyre”, tha kreu i PD.

Të fundit