Flash News

Ditari i Opozitës

Agron Gjekmarkaj drejton për herë të parë seancën plenare si nënkryetar

Agron Gjekmarkaj drejton për herë të parë seancën

Në mungesë dhe të Ermonela Felajt, kryetarja e Kuvendit Lindita Nikolla i ka lënë sot drejtimin e seancës plenare Agron Gjekmarkajt.

Ky i fundit u votua me 15 janar 2022 nga Këshilli Kombëtar i PD-së që të merrte postin e nënkryetarit të Kuvendit, pasi siç e përcakton ligji, një prej nënkryetarëve të Kuvendit i takon forcës më të madhe të opozitës

 

Të fundit