Flash News

Ditari i Opozitës

“S’ka pasur presion”, Alibeaj mohon sulmet e militantëve të Bashës ndaj deputetëve dhe gazetarëve

“S’ka pasur presion”, Alibeaj mohon sulmet e militantëve

Enkelejd Alibeaj ka bërë të paditurin duke mohuar të ketë pasur dhunë apo presion në mbledhjen e Kryesisë, nga militantët e Lulzim Bashës.

Alibeaj reagoi për herë të parë duke thënë se nuk ka pasur dhunë e presion, por ky mund të jetë perceptimi i gjithsecilit. 

Sa i përket deklaratave të Gazment Bardhit i cili i quajti grup paramilitar, Alibeaj tha se ishte një qëndrim emocional i tij, teksa tha se asnjë nga anëtarët e Kryesisë nuk ka qenë nën presion.

Alibeaj: Qëndrimet emocionale mos i merrni. Deri diku po (qëndrim emocional i zotit Bardhi). Në mbledhjen për aq sa zgjati, ane prej anëtarëve të kryesisë nuk ka qenë në presion. Unë isha në mbledhje, po them atë që mendoj dhe perceptoj unë. Ka pasur qëndrime të ndryshme, ku kanë brenda emocione dhe tensione. Por nuk është kërcënim. S’ka pasur presion. Ju mund ta perceptoni kështu. Nëse ju e konsideroni veten anëtarë të Kryesisë, edhe mundet. Kryetarët e degëve janë PD, ata që në 8 janar ishin në mbrojtje të deputetëve. Jua kërkoj unë ndjenjën nëse kjo është pak…ose jua them dhe dy herë. Keni të drejtën tuaj për të thënë gjithçka se çfarë ndjeni, ju kërkoj që të nxirrni atë se çka është thënë në mbledhjen e Kryesisë.

 

Të fundit