Flash News

Ditari i Opozitës

BE kundër ‘pasaportave të arta’, Pollo: Rama po çon drejt anulimit liberalizimin e vizave

BE kundër ‘pasaportave të arta’, Pollo: Rama po çon

Bashkimi Evropian ka dalë kundër ‘pasaportave të arta’ që konsiston në dhënien e shtetësisë shqiptare me koncesion, duke konsideruar se nxit krimin e organizuar dhe pastrimin e parave.

Genc Pollo, shkruan në Twitter, se Rama me ‘pasaportat e arta’ jo vetëm po e shet Shqipërinë si shtet ‘zuzar’ që shkel marrëveshjet, por po çon drejt anulimit arritjen më të madhe të PD-së: liberalizimin e vizave.  

“Me “pasaportat e florinjta” Edi Rama jo vetëm po e paraqet Republikën si shtet zuzar që shkel marrëveshjet. Ai po çon drejt anullimit arritjen e madhe të qeverisë së PD në v. 2010: liberalizimin e vizave pra udhëtimin lirisht në Europë. Po ashtu lëshimi i pashaportave nga 1/3”, shkruan Pollo.

Të fundit