Flash News

Ditari i Opozitës

Berisha: Agron Malaj vjedh me Erion Veliajn, ka marrë 35 mln euro tendera në Tiranë

Berisha: Agron Malaj vjedh me Erion Veliajn, ka marrë 35 mln euro tendera

Kryedemokrati Sali Berisha akuzoi nga Burreli kryebashkiakun e PS , Agron Malaj se vjedh bashkë me kryebashkiakun e Tiranës, Erion Veliaj.

Sipas Berishës, Malaj ka marrë 35 mln euro tendera në Tiranë.

Berisha: Me datën 14 maj, Agroni duhet të dorëzojë çelësat dhe të bëhet gati për të gjitha prokurimet, për të gjitha vjedhjet që i ka bërë.

A e dini se ku i bën vjedhjet Agroni? Do çuditeni ju. I bën me Erion Veliajn në Tiranë.

30 milionë euro ka fituar tendera në Tiranë, kompania e familjes së tij, duke i ndarë me Erion Veliajn.

Agron, largohu vetë më mirë.

Bedri Hoxha, ju garantoj se njeriu që e don Klosin, Matin, qytetarët, njeriu që ka përkushtimin, ndershmërinë më të madhe për ta shndërruar atë bashki në shtëpinë e parë të çdo qytetari, për të përdorur me transparencë të plotë çdo qindarkë.

Por të dy së bashku do përgjysmojnë taksat. Ne jemi parti e taksave të ulëta.

Ne besojmë se paratë në xhepat tuaja janë më të vlefshme për ju dhe shoqërinë se paratë e taksave të shtetit. Taksa e ulët është ligji unë.

Të fundit