Flash News

Ditari i Opozitës

Berisha-emigrantëve: Rama vjen te ju si autokrat i një vendi me liderin e opozitës të arrestuar pa fakte

Berisha-emigrantëve: Rama vjen te ju si autokrat i një vendi me

Berisha: E patë vetë në takimin në Greqi. Me zë dhe figurë. Se si mburreshin narkokryetarët dhe drejtorët e Edi Ramës. Se kemi
sjellë 2000 veta, 3000 veta, 6000 veta nga Shqipëria. Kemi zbrazur gjithë Fierin. Turp. Turp i zi. Të vij Edi Rama te ju për vizitë, është njëlloj si Enver Hoxha të ngrihej nga varri dhe të vizitonte kampet e internimit dhe burgjet e diktaturës.
Ky është një apel për çdo emigrant shqiptar. Refuzojeni Edi Ramën. Refuzojeni për demokracinë e Shqipërisë.
Edi Rama vjen te ju si shkatërruesi i pluralizmit, që është fëmija jonë i përbashkët. Trashëgimia më e çmuar që brezi ynë i la kombit.
Edi Rama vjen te ju si shtrigu që shndërroi votën në krim dhe krimin në votë në këtë vend.
Edi Rama vjen te ju, si autokrati i një vendi me liderin e opozitës të arrestuar pa fakte, pa prova dhe pa akuzë. Vetëm e vetëm se ka tmerr rikthimin e opozitës në pushtet.
Ky është një apel për çdo emigrant shqiptar. Refuzojeni Edi Ramën. Refuzojeni për hir të kombit shqiptar!
Sepse Edi Rama vjen te ju si kreu i narkoshtetit.
Edi Rama vjen te ju, si kreu i drejtësisë që lëshon në mëngjes 50 urdhër-arreste. Ne drekë arreston vetëm 5 prej tyre dhe 45 të tjerëve u thtoë mbathjani për turizëm për disa muaj në dhera të tjera që të mos u hyjë ferra në këmbë.
Edi Rama vjen te ju, si koka e grabitjes më të madhe në historinë e Shqipërisë. Me inceneratorë. Me drejtorë që vjedhin me modelin 100%.
Edi Rama vjen te ju si përçmuesi më i madh i shqiptarëve, qoftë ata të Shqipërisë apo Kosovës.
Edi Rama vjen te ju, si armiku më i egër i qenies shqiptare në dekadat e fundit.
Në këto kushte, ju nuk mund ta lini kurrë këtë tur turpi ta zhvillojë Edi Rama.

Të fundit