Flash News

Ditari i Opozitës

Berisha: Kurrë në histori nuk ka ndodhur që koalicionit opozitar, t’ia caktojë kryetarin qeveria

Berisha: Kurrë në histori nuk ka ndodhur që koalicionit opozitar,

Kryedemokrati Sali Berisha tha se nuk ka pasur kurrë një tentativë të tillë nga mafia shtetërore për të asgjësuar opozitën.

Berisha tha se Rama u përpoq që opozita të mos hynte në zgjedhje, me ndihmën e ambasadores amerikane në Tiranë, Yuri Kim. Berisha tha se të dy ndërhynë në procesin gjyqësor të PD-së, për t'i marrë logon dhe vulën.

Kryedemokrati tha se asnjëherë në histori nuk ka ndodhur që koalicionit opozitar, t’ia caktojë kryetarin qeveria.

Berisha: Një përpjekje mafioze shqiptare- ndërkombëtare për të asgjësuar opozitën shqiptare, dëshmoi në mënyrën më të turpshme. Kurrë ndonjëherë nuk është bërë një përpjekje kaq e hapur, kaq antikushtetuese, kaq antiligjore nga mafia shtetërore shqiptare dhe ndërkombëtare, për të shuar opozitën në Shqipëri.

Kurrë nuk është bërë një përpjekje kaq e hapur për ta vendosur atë në kontroll të plotë të interesave mafioze të Edi Ramës. Ju, të dashur kandidate dhe kandidatë, kryetarë të degëve, operuat në një situatë të jashtëzakonshme. Situatë me të cilën mafia shqiptare dhe ndërkombëtare, u përpoq të bëjë gjithçka që ne të mos ishim aktorë në zgjedhje në vendin tonë.

Krijoi çdo pretekst dhe mori çdo masë që ne të mos hynim në këto zgjedhje.

Edi Rama, me ndihmën e ish-ambasadores amerikane, McGonigalit me fustan, ndërhyri në procesin gjyqësor në kundërshtim me çdo parim të drejtësisë kombëtare dhe ndërkombëtare, dhe i mori forcës politike vulën, logon, tre ditë para fillimit të fushatës, me qëllimin që kjo forcë politike të mos hynte në fushatë.

Kurrë në historinë e një vendi të lirë nuk ka ndodhur, që koalicionit opozitar, t’ia caktojë kryetarin qeveria. Dhe ky përbën një nga aktet më të shëmtuara me qëllimin e vetëm për të goditur në zemër opozitën, për ta bërë atë fiktive. Kurrë ndonjëherë nuk ka ndodhur që 61 kandidatë në 61 bashki të vendit, të kenë zero financime publike. Dhe sot pas gjithë kësaj batërdie, përfaqësojnë mbi gjysmë milionë shqiptarë dhe taksat e tyre.

Të fundit