Flash News

Ditari i Opozitës

Berisha: Nisen ‘delegacionet’ e patronazhistëve drejt Milanos!

Berisha: Nisen ‘delegacionet’ e patronazhistëve drejt Milanos!

Kryetari i Partisë Demokratike Sali Berisha ka reaguar për takimin e sotëm të Ramës në Itali. 

Në një postim në facebook, ai shkruan se takimi që do të zhvillohet me emigrantët do të jetë i njëjtë me atë të Athinës me një sallë të mbushur me patronazhistë të rilindjes.

Postimi i Berishës: 

“Nisen ‘delegacionet’ e patronazhistëve drejt Milanos!”, shkruan Berisha në postimin e tij duke ndarë me ndjekësit edhe një mesazh të një qytetari që tregon se si po u imponohet nisja drejt Italisë punonjësve të bashkive dhë administratës.

Nisen ‘delegacionet’ e patronazhistëve drejt Milanos!

Lexoni mesazhin e qytetarit dixhital!

Dua vetëm t’ju them se takimi i Italisë mes Ramës dhe shqiptarëve atje është farsa e radhës dhe është kaq e shëmtuar mënyra se si po trajtohen shqiptarët; mënyra se si po keqtrajtohen punonjës të administratës, të Bashkisë së Tiranës e shumë bashkive të tjera të vendit, përfshirë strukturat e PS, pa pikë turpi, të cilët detyrohen të nisen drejt Milanos për t’i mbajtur ison e propagandës së Edit.

Grupet e njerëzve që shkojnë e vijnë, brenda ditës apo 24 orëve, i quajnë delegacion nëpër mesazhe sepse nuk duan të duken keq nëse u dalin mesazhet, por thelbi është mëse i dukshëm - shumë shqiptarë po nisen drejt Italisë për takimin e Ramës. Është për t’u alarmuar dhe ardhur keq.

Të fundit