Flash News

Ditari i Opozitës

Berisha përballë Elezit! Mbyllet procesi i votimit për kreun e ri të Partisë Demokratike

Berisha përballë Elezit! Mbyllet procesi i votimit për kreun e ri

Është mbyllur procesi i votimit për kreun e ri të Partisë Demokratike.

Partia Demokratike ka votuar sot  për të zgjedhur kryetarin e saj mes dy kandidatëve: Sali Berishës dhe Ibsen Elezit.

Procesi i votimit ka nisur në orën 08:00 të mëngjesit dhe është mbyllur në orën 20:00. Pjesëmarrja ka qenë mbi 40 mijë votues. Fillimisht ishte parashikuar që procesi i votimit të mbyllej në orën 18:00 por për shkak të fluksit, u vendos që të shtyhej me dy orë dhe procesi i votimit u mbyll në orën 20:00.

 

 

Të fundit