Flash News

Ditari i Opozitës

Berisha: Skapi i partisë dhe gjykatat e tij janë një mburojë e vjedhjeve

Berisha: Skapi i partisë dhe gjykatat e tij janë një mburojë

Nga protesta tek "Rruga e Shpresës", kryedemokrati Sali Berisha tha para qytetarëve se SPAK-u dhe gjykatat po bëhen mburojë e vjedhjeve qeveritare.

Berisha: Vetëm mosbindja civile miq është arma më e fuqishme që dridh narkoshtete dhe narkodiktatura. Përndryshe të duket se sa më shumë që ne bërtasim, aq më shumë ata vjedhin, aq më shumë ata dhunojnë liritë tonë, aq më shumë ata trashin lidhjet me krimin dhe drogën.

Çdo ditë zbulohen skandale dhe superskandale sikur ne të mos ishim qenie njerëzore, sikur ne të mos ishim shqiptarë.

Ndaj dhe koha ka ardhur për betejë pa kthim. Koha ka ardhur për betejën dhëmb me dhëmb. Koha ka ardhur për sakrifica të vërteta për liritë tona. Çdo ditë dëgjoni lajme se si trafikantët shpallen investitorë strategjikë. Se si lirohen nga gjykata dhe Skapi. Çdo ditë dëgjoni se si Skapi i partisë dhe gjykatat e tij janë një mburojë e tmerrshme e vjedhjeve më të mëdha në histori të qeveritarëve shqiptarë.

Të fundit