Flash News

Ditari i Opozitës

Boçi publikon mesazhin: Mësuesit nuk po marrin pagesën e orëve shtesë

Boçi publikon mesazhin: Mësuesit nuk po marrin pagesën e
Ish-deputeti demokrat Luçiano Boçi

Ish-deputeti demokrat Luçiano Boçi ka publikuar një denoncim, ku thuhet se mësuesit në Peqin nuk e marrin pagesën e orëve shtesë.

Boçi shkruan në Facebook se Rama mashtroi për rritjen e pagave, duke theksuar se ai po refuzon t’u paguajë mësuesëve orët shtesë.

Sipas tij, në arsim po mbizotëron kaosi, pasiguria dhe pandemia.

“Diskriminimi dhe përçmimi i mësuesve nga Rama është i pandalshëm. Pas mashtrimit për rritjen e pagës, Rama refuzon t’u paguajë atyre orët shtesë.

Denoncimi i ardhur nga Peqini nuk është i vetmi. Mësuesit nuk marrin prej kohësh atë që u takon”, shkruan ndër të tjera ai.

Boçi publikon mesazhin: Mësuesit nuk po marrin pagesën e

Ditari politik

Të fundit