Flash News

Ditari i Opozitës

Caka: Çdo shqiptar ka shumë arsye për të protestuar

Caka: Çdo shqiptar ka shumë arsye për të protestuar

Sekretarja për Marrëdhëniet me Publikun në Partinë e Lirisë, Silva Caka në një deklaratë për mediet u bëri sot thirrje qytetarëve që të protestojnë.

Caka theksoi se, çdo shqiptar ka një mijë e një arsye për të protestuar.

Sipas saj qeveria ka thyer çdo premtim që ka bërë përpara se të vinte në pushtet.

Kur padrejtësinë e shkakton vetë pushteti, me dashje, mos ki shpresë se ata do reflektojnë e do ta rivendosin të drejtën tënde. Bëhu ti ai që zgjidh dhe zgjedh”, theksoi Caka.

Të fundit