Flash News

Ditari i Opozitës

Deputeti i PD nxjerr bisedat në Whats’App: Zyrtarët e PS detyrojnë punonjësit të shpërndajnë orekset politike në FB

Deputeti i PD nxjerr bisedat në Whats’App: Zyrtarët e PS

Deputeti i Partisë Demokratike, Luciano Boci ka denoncon drejtuesit e PS-së që sipas tij detyrojnë punonjësit e Bashkisë së Elbasanit të postojnë në faqet e tyre në Facebook materiale politike të pushtetit.

Ndërsa publikon një foto të bisedave në WhatsApp mes drejtuesve të PS-së dhe punonjësve të Bashkisë së Elbasanit, Boçi shkruan se ky është një poshtërim për punonjësit e bashkisë dhe sipas tij për problemet e qytetarëve as që bëhet fjalë për zgjidhje.

 “Ja si poshtërohen punonjësit e Bashkisë Elbasan për të bërë shpërndarjet e orekseve momentale politike të pushtetit në FCB.

Ndërsa për problemet e qytetarëve s’ka as SHARE, as LIKE, se për zgjidhje as që bëhet fjalë. Ndryshojmënë14Maj”, shkruan Boçi.

Të fundit