Flash News

Ditari i Opozitës

Basha ndërron mendje, pranon dhunën e militantëve ndaj deputetëve dhe gazetarëve

Basha ndërron mendje, pranon dhunën e militantëve ndaj

Lulzim Basha ka dënuar dhunën verbale dhe kërcënimet e përdorura nga mbështetësit e tij mbi gazetarët dhe deputetët, akt të cilin dje e mohoi duke e quajtur një “debat konstruktiv”.

Sot, Basha tha se e dënon dhunën dhe kërcënimet e pëdorura në momentet e tensionit.

“Marr vendime në interes të shqiptarëve. Nuk kam nevojë për spektakël. E para e dënoj me forcë çdo sjellje, fjalët dhe kërcënimet që janë shkëmbyer në një moment tensioni. Jemi kundër censurës blerjes së gazetarëve. Në mënyrë absolute jeni dhe keni mbështetjen personale dhe politike. Nuk jam i butë jam i vendosur. Nuk mendoj se dhuna, banaliteti kërcënimet kanë vend në demokraci, aq më shumë në një demokraci që pretendojmë ta përfaqësojmë ne brezi i ri. Ne na takon të japim një shembull të ri”, tha ai.

Të fundit