Flash News

Ditari i Opozitës

Duka bën parashikimin: Në Durrës opozita merr 8 mandate, mazhoranca 6

Duka bën parashikimin: Në Durrës opozita merr 8 mandate,

Kreu i PAA, Agron Duka deklaron se në qarkun e Durrësit parashikon se në qarkun e Durrësit, opozita do të sigurojë tetë mandate, kurse mazhoranca vetëm gjashtë nga 14 që ka në total në 25 prill.

Në një intervistë për Euroneës Albania Duka thotë sedo të kandidojë në Durrës duke pasur një vend fitues ndërsa partia e tij do të ketë kandidatë në të gjithë vendin

“Ka një stepje dhe kjo na jep shpresë që të kemi të paktën një rezultat real dhe jo të stisur nga vjedhjet”, tha kreu i PAA-së.

Për diskutimet mbi fletën e votimit, ai tha se opozita mbështet versionin e një flete votimi me emra dhe logon e secilës parti.

 

Ditari politik

Të fundit