Flash News

Ditari i Opozitës

“E pyete veten pse nuk kisha rival? Kryemadhi për zgjedhjet në LSI: Unë isha kandidatura e duhur në kohën e situatën e duhur

“E pyete veten pse nuk kisha rival? Kryemadhi për zgjedhjet në

Kryetarja e LSI, Monika Kryemadhi ka shpjeguar pse nuk pati rival në zgjedhjet për kryetar brenda LSI.

E ftuar në ‘open’, Kryemadhi thotë se ajo ishte kandidatura e duhur në kohën e për situatën e duhur.

 A e keni pyetur veten pse nuk kisha rival?, e pyet gazetari Denis Dyrnjaja.

“Petrit Vasili dhe Luan Rama kanë ndikuar te unë në 2017 për ta marrë këtë pozicion. Unë nuk kam dashur për arsye të ndryshme, për angazhime familjare e shoqërore. Ata më kërkuan të vazhdoj të drejtoj LSI. Sot vetë LSI nuk kërkon fokusim të objektivat politik dhe realizimit të misionit.

E përçan partinë rivaliteti?, e pyet sërish gazetari.

“E pyete veten pse nuk kisha rival? Kryemadhi për zgjedhjet në

“Jo, përkundrazi , duke patur kandidatë alternativë seriozë e realë, e jo fiktivë. Do ishte më e rëndësishme të ishte, por ka një problem që LSI që ka krijuar një proces të funksionimit të saj të vorbullat të qarkullimit që ofron mundësi tjera.

Se LSI është e fokusuar në objektivin e 25 prillit. Për rivalitetin , por unë isha e duhur në kohën e duhur për situatën e duhur.

Se është proces që kjo kryetare me 2-3 vite drejtim pati vendime me këtë grup dhe që duhet cuar një mision i tillë deri në fund”, tha Kryemadhi.

Ajo shtoi se në zgjedhje pati 1300 vota kundër.

Ditari politik

Të fundit