Flash News

Ditari i Opozitës

“Edhe gjuhën e përdorni për të vjedhur Damian”, Berisha: Organizata kriminale që drejton energjinë, çdo verë ka zbrazur digat

“Edhe gjuhën e përdorni për të vjedhur Damian”,

Në seancën plenare të ditës së sotme, Sali Berisha ka folur për krizën e energjisë duke thënë se përgjegjës është qeveria.

Ish-kryeministri i Shqipërisë tha se banda kriminale që drejton qeverinë, çdo verë zbraz digat shitur me 30-40 euro kilovatin e energjinë sekserëve të tyre, dhe ata më pas e rishesin në tregun rajonal dhe evropian me pesëfishin e këtij çmimi, duke ndarë më pas paratë.

“Këtu kanë sjellë dhe diskutohet për një ligj për energji, ata të cilët e kanë shndërruar energjinë, kaskadën, në një mallkim për ju dhe e kanë realizuar këtë vetëm e vetëm duke vjedhur. Sjellin këtu një ligj qesharak ku zotohen se pas kaq vitesh do arrijnë një 54% të rinovueshme të energjisë."

"Po ju edhe gjuhën e përdorni për të vjedhur Damian, edhe foljet i vendosni sipas xhepit. Dy vitet e fundit HEC private kanë prodhuar 58% të prodhimit të përgjithshëm. Organizata kriminale që drejton energjinë, çdo verë ka zbraz digat duke shituar me 30-40 euro energjinë sekserëve të tyre, dhe këta e rishesin në tregun rajonal dhe europian me 5-fishin dhe paratë o ndajnë me këta që shihni pas meje, me në krye Ramën."

Të fundit