Flash News

Ditari i Opozitës

Emigrantët, Nesho: Rama ka bërë marrëveshjen më të keqe për shqiptarët

Emigrantët, Nesho: Rama ka bërë marrëveshjen më të

Ish-diplomati, Agim Nesho deklaron se kryeministri Edi Rama ka bërë marrëveshjen më të keqe për shqiptarët dhe më të mirën për Britaninë.

I ftuar në Ora News, Nesho tha se Rama përulet përpara cdo të huaji sic e bëri me Melonin, sic e bëri me afganët me SHBA-në.

Nesho: Nga ky kryeministër mund të presim çdo gjë.

Ata e kanë arritur qëllimin e tyre.

Edhe shtypi britanik ka thënë që rreth 6 mijë shqiptarë janë kthyer tashmë.

Ne kemi numrin më të madh pas iranianëve.

Në marrëvveshjen e parë që ka bërë Sunak me Ramën sigurisht i ka thënë që është një problem urgjent.

Ka gjetur një lider i ashtuquajturi klientelis që përulet përpara cdo të huaji sic e bëri me Melonin, sic e bëri me afganët me SHBA-në.

E kanë gjetur njeriun e tillë. Këta shqiptarë po ikin nga vendi pikërisht se janë të pakënaqur nga kjo qeveri.

Ka bërë marrëveshjen më të keqe për shqiptarët dhe më të mirën për Britaninë.

Të fundit