Flash News

Ditari i Opozitës

"Enveri dhe Edveri, një psikologji për të mbrojtur krimet e tyre!"

"Enveri dhe Edveri, një psikologji për të mbrojtur krimet e

Kryetari i PD-së, Sali Berisha, publikoi një video krahasim, që tregon se sa shumë ngjajnë kryeministri Edi Rama dhe Enver Hoxha.

Në video shihet se si Enveri dhe Edi mbrohen njësoj nga sulmet ndaj tyre, duke u fshehur pas patriotizmit e deri tek halucinacionet për grupe armiqësore.


“Enveri dhe Edveri, një psikologji, një koprolali për të mbrojtur krimet e veta!” shkruan Berisha.

Kryeministri Edi Rama u akuzua publikisht nga mediat e mëdha ndërkombëtare si RAI 3 dhe BILD se ka ndërtuar një narkoshtet të plotë në Shqipëri.

 

Të fundit