Flash News

Ditari i Opozitës

“Familjarisht në SPAK”, Kryemadhi: Varrin e babait po ta hapin nuk do të gjejnë gjë të padeklaruar

“Familjarisht në SPAK”, Kryemadhi: Varrin e babait po ta hapin

Monika Kryemadhi thotë se në SPAK është e gjithë familja e saj por nuk frikësohet pasi është paditur për fatura falce.

Nuk ju frikësohem fare. Në SPAK jemi paditur familjarisht për fatura fallco. Po të merrni atë që nxjerrin halet e qeverisë, po t'ia jepni ta shikojë çdo punonjës banke do të thotë se është falce”, tha Kryemadhi e pyetur në “Ora e Betit” në RTV ORA.

Sipas saj e gjitha bëhet për të shkëputur vëmendjen nga afera e incineratorëve.

Kryemadhi shprehet “dhe varrin e babait tim po ta hapin nuk do të gjejnë asnjë gjë të padeklaruar”.

 

 

Të fundit