Flash News

Ditari i Opozitës

Fitim Zekthi caktohet koordinator kombëtar për komunikimin social dhe politik në PD

Fitim Zekthi caktohet koordinator kombëtar për komunikimin social dhe

Fitim Zekthi, ish- kandidati për deputeti i Partisë Demokratike në Qarkun e Elbasanit ka marrë post të rëndësishëm në PD.

Zekthi, nuk do të jetë pjesë e listave të kandidatëve për deputetë, por është caktuar si koordinator kombëtar për komunikimin social dhe politik.

Më herët, ish deputeti Xhemal Gjunkshi është caktuar koordinator kombëtar për sigurinë në PD, kurse Eno Bozdo është zgjedhur koordinator kombëtar për Energjinë,

Dje ish-ministri i Drejtësisë Eduard Halimi u zgjodh koordinator politik për zgjedhjet.

Në kuadër të zgjedhjeve kryedemokrati Basha ka prezantuar nga një plan për çdo sektor, që sipas tij do të nxisin ekonominë.

 

 

Të fundit