Flash News

Ditari i Opozitës

Foto nga procesi i zgjedhjeve/ Berisha, Alimehmeti dhe Këlliçi shkojnë të shoqëruar nga partneret për të votuar

Foto nga procesi i zgjedhjeve/ Berisha, Alimehmeti dhe Këlliçi

Vijon prej orës 08.00 procesi i votimit për primaret në PD. Gara e fortë është në Tiranë, ku janë 7 kandidatë. Procesi është shoqëruar pa incidente në të gjithë vendin.

Kryedemokrati Sali Berisha ishte i shoqëruar nga bashkëshortja. Po ashtu edhe kandidati Ilir Alimehemti. Ndërkohë Belind Këlliçi ishte së bashku me të fejuarën e tij. Më poshtë disa nga fotot:

Foto nga procesi i zgjedhjeve/ Berisha, Alimehmeti dhe Këlliçi

Foto nga procesi i zgjedhjeve/ Berisha, Alimehmeti dhe Këlliçi

Foto nga procesi i zgjedhjeve/ Berisha, Alimehmeti dhe Këlliçi

Foto nga procesi i zgjedhjeve/ Berisha, Alimehmeti dhe Këlliçi

Foto nga procesi i zgjedhjeve/ Berisha, Alimehmeti dhe Këlliçi

Foto nga procesi i zgjedhjeve/ Berisha, Alimehmeti dhe Këlliçi

Foto nga procesi i zgjedhjeve/ Berisha, Alimehmeti dhe Këlliçi

Foto nga procesi i zgjedhjeve/ Berisha, Alimehmeti dhe Këlliçi

Foto nga procesi i zgjedhjeve/ Berisha, Alimehmeti dhe Këlliçi

Foto nga procesi i zgjedhjeve/ Berisha, Alimehmeti dhe Këlliçi

Foto nga procesi i zgjedhjeve/ Berisha, Alimehmeti dhe Këlliçi

Foto nga procesi i zgjedhjeve/ Berisha, Alimehmeti dhe Këlliçi

Foto nga procesi i zgjedhjeve/ Berisha, Alimehmeti dhe Këlliçi

Foto nga procesi i zgjedhjeve/ Berisha, Alimehmeti dhe Këlliçi

Foto nga procesi i zgjedhjeve/ Berisha, Alimehmeti dhe Këlliçi

Foto nga procesi i zgjedhjeve/ Berisha, Alimehmeti dhe Këlliçi

Foto nga procesi i zgjedhjeve/ Berisha, Alimehmeti dhe Këlliçi

Foto nga procesi i zgjedhjeve/ Berisha, Alimehmeti dhe Këlliçi

Të fundit