Flash News

Ditari i Opozitës

Gjendja skandaloze e rrugëve, Cara: Bashkia e Durrësit nuk zhgënjen, përparësi interesat e një grushti miqsh

Gjendja skandaloze e rrugëve, Cara: Bashkia e Durrësit nuk

Kandidati demoktrat i dalë nga primaret për Bashkinë e Durrësit, Igli Cara ka denoncuar rrugët me gropa në mes të qytetit.

Cara teksa ka publikuar foto të rrugëve në Facebook, shkruan se Bashkia e Durrësit nuk zhgënjen, duke dëshmuar edhe një herë tjetër se ka përparësi interesat e nje grushti miqsh e klientësh dhe jo shërbimet ndaj qytetarëve.

“Nëse nuk je i kujdesshëm dhe nuk i hap sytë mirë, mund të përfundosh në  një nga gropat e hapura në rrugët kryesore të qytetit.

Gropa në rrugë, në buxhet, kudo!

Bashkia e Durrësit nuk zhgënjen, duke dëshmuar edhe një herë tjetër se ka përparësi interesat e nje grushti miqsh e klientësh dhe jo shërbimet ndaj qytetarëve!”, shkruan Cara.

Të fundit