Flash News

Ditari i Opozitës

Gjenocidi serb, mbahet nesër inteperlanca me Ramën e kërkuar nga Shehu

Gjenocidi serb, mbahet nesër inteperlanca me Ramën e kërkuar nga

Prej kohësh deputeti demokrat Tritan Shehu ka kërkuar interpelancë me kryeministrin Edi Rama lidhur me njohjen dhe dënimin e gjenocidit serb në Kosovë.

Shehu ka njoftuar se interpelanca është pranuar dhe se do të mbahet nesër në seancën e radhës në Kuvend.

“Interpelanca: “Njohja, denimi i genocodit serb ne Kosove, asistenca ndaj Prishtines per prezantimin nderkombetar te tij”! E kerkuar nga une me Kryeministrin Rama, do te zhvillohet neser para dite ne seancen plenare. Faleminderit”, njofton Tritan Shehu.

Të fundit