Flash News

Ditari i Opozitës

Gjykata e Lartë lë në fuqi sekuestron e pasurive të Jamarbër Malltezit

Gjykata e Lartë lë në fuqi sekuestron e pasurive të

Gjykata e Lartë ka lënë në fuqi sekuestron e pasurive të Jamarbër dhe Argita Malltezit.

Trupa gjykuese e përbërë nga Ilir Panda, Sokol Binaj dhe Sandër Simoni nuk kanë pranuar rekursin e tyre duke lënë në fuqi vendimin e Gjykatës se Posaçme të Apelit.

Bëhet fjalë për 25 pasuri që u vendosën në sekuestro me urdhër të Prokurorisë së Posaçme, pas hetimeve që nisën për privatizimin e ish-kompleksit Partizani.

Jamarbër Malltezi ndodhet aktualisht nën masën e sigurisë “arrest në shtëpi”.

Të fundit